fbpx

Alegerea&Decorarea Locatiei

Cel mai adesea, pentru un eveniment important, locaţia este un lucru atât de dificil de ales. Ba e prea mică, ba prea mare, ba prea departe sau prea scumpă. Toate aceste lucruri duc la nemulţumiri şi o mulţime de bătăi de cap. Pentru că ştim cum este să te confrunţi cu astfel de lucruri, ne-am gândit să vă dăm câteva ponturi pentru a vă putea alege rapid şi simplu locaţia evenimentului vostru:

1. Alege-ţi o tematică. Dacă petrecerea ta va avea o temă, atunci locaţia va trebui să se plieze fix nevoilor tale, aşa că restul locaţiilor vor fi cu uşurinţă scoase din dicuţie. Mai mult, tematica te va ajuta extrem de tare să-ţi calculezi bugetul, fiindcă tu vei alege de la început stilul petrecerii tale.

!!! O petrecere reuşită nu înseamnă întotdeauna o petrecere extrem de scumpă.

2. Calculează-ţi cu atenţie numărul invitaţiilor. Dacă ştii de la bun început numărul persoanelor care vin la petrecerea ta, acest lucru te va scuti de bani în plus aruncaţi pe meniuri, aranjamente sau chiar închirierea spaţiului. Aşa că vorbeşte de la bun început cu oamenii şi pune-i să confirme prezenţa cu câteva săptămâni înainte.

3. Decoraţi-vă singuri locaţia. Un specialist în domeniu va reuşi probabil să îţi creeze decorul perfect, însă cel mai probabil te va costa o mulţime de bani. Cea mai bună soluţie este să preiei frâiele şi să te ocupi tu însuţi de asta. Va necesita muncă în plus, dar te va costa mai puţin şi va arăta exact aşa cum ţi-ai imaginat.

4. Distrează-te împreună cu invitaţii. Ştiu că în funcţie de eveniment nu va fi deloc uşor să petreci timp cu toţi invitaţii, aşa că poţi opta pentru un mod de a-i distra sau a vă distra împreună. Cum? Închiriază pachetele Photo Mirror, o oglindă foto, care va destinde atmosfera şi le va oferi tuturor invitaţilor amintiri de neuitat. Photo Mirror vine de asemenea cu recuzită şi mesaje funny, care se vor plia exact pe tematica petrecerii tale. So, disctracţie, poze şi voie bună sună bine, nu?

5. Ia-ţi timp. Lucrurile sugerate mai sus nu se fac peste noapte. Pentru a le duce la îndeplinire ai nevoie de timp, de răbdare şi mai ales de perseverenţă. Pentru alegerea şi închirierea locaţiei ia-ţi aproximativ două săptămâni. Va dura ceva timp până vei găsi soluţia ce mai bună, aşa că nu renunţa după primele zile. Decorarea locaţiei va ţine de gustul fiecăruia, dar de cele mai multe ori vor conta desigur şi tendinţele modei, aşa că înainte să te apuci de treabă, poate ar fi bine să urmăreşti nişte articole de design. Mai mult, dacă alegi să îţi faci aranjamentele singur, calculează cu grijă timpul, fiindcă s-ar putea să dureze zile sau chiar săptămâni.

Aşadar, cu răbdare, calm şi perseverenţă, poţi fii tu însuţi organizatorul perfect al petrecerii tale ideale. Nu uita să zâmbeşti şi să te bucuri de fiecare moment. Pentru partea de distracţie şi poze nu ezita să ne contactezi, fiindcă suntem puşi pe distracţie şi avem o mulţime de reduceri la pachetele Photo Mirror, create special pentru evenimentul tău. Şi fiindcă toate aceste lucruri au fost deja spuse, tot ce mai urmează este să vă urăm: Distracţie plăcută şi multe momente magice alături de cei dragi!