fbpx

Momentele tale speciale

Momentele tale speciale sau momentele lor funny? Ce zici de ambele?

 

Când te gândești la cele mai frumoase momente ale vieții tale, de obicei mintea îți zboară la acele evenimente care se întâmplă once in a lifetime.

Nunta cu iubirea vieții tale, botezul celui mic, petrecerea de burlac sau burlăciță, primul party al copilului… toate aceste amintiri îți umplu sufletul de bucurie. Știi că alături de tine se află familia, prietenii, colegii… chiar și animalele de companie. Însă cea mai frumoasă experiență este celebrarea lor. La fel și rememorarea, am spune noi. Și știm ce spunem, pentru că știm cât iubești să-ți amintești acea poză cu mătușa Veronica cea vopsită turcoaz de la nunta ta, sau cea cu vărul Leo în fracul său închiriat de la petrecerea de burlac. Sau chiar amintirea aceea cu cele 2 surori nebune ale tale între care te-ai așezat tu pentru poza de familie… numai că surorile aveau chef de glume!

Știi ce zicem?! Dacă nu, mai așteaptă puțin. Vine partea a doua 🙂

Momentele lor funny

 

Ei bine, da! toate momentele acelea îți înseninează zilele acum. Te fac să urmărești albumul familiei și să râzi copios pe seama evenimentelor celebrate alături de cei dragi. Dar știi ce face petrecerea să fie una reușită?

Noi avem răspunsul: trebuie să-ți ții invitații distrați!

 

 

 

 

Cum faci asta?? Simplu! Oferă-le pe lângă mâncarea delicioasă, compania ta. Și trimite-i să-și facă poze. Și dacă nu știi unde, nu te lăsa descurajat. Noi avem soluția perfectă pentru evenimentele tale: Photo Mirror!

 

 

 

 

 

 

 

Ne-am inspirat de aici: https://ro.pinterest.com/

Și de aici: https://www.elegantweddinginvites.com/wedding-blog/unforgettable-30-super-fun-wedding-photo-ideas-s/

Așteptăm mesajele voastre pentru mai multe detalii!