fbpx

Tips&Tricks

Ştim cu toţii că nunta este unul dintre cele mai importante momente ale vieţii, aşadar ea trebuie să fie de-a dreptul perfectă. Noi ştim cât de mult contează asta pentru voi, aşa că ne-am gândit să vă vindem nişte ponturi despre organizarea unui eveniment de neuitat, şi totuşi să scutiţi nişte bani, sau chiar să îi investiţi în alte lucruri pe care vi le doriţi la eveniment.

În primul rând, nu trebuie să uităm cu pentru viitoarea mireasă rochia este foarte importantă. Şi când spun importantă, de fapt vreau să spun FOARTE! Ea trebuie să arate exact aşa cum şi-a imaginat-o şi să i se potrivească perfect. Fiindcă silueta fiecare doamne este diferită, la fel şi modul în care o rochie îi va veni, atunci cea mai bună soluţie rămâne croitorul. Dacă la prima citire acest lucru pare extrem de costisitor, la o a doua reflectare ideea poate fi una chiar bună. Rochiile de mireasă sunt de obicei scumpe, chiar dacă nu vorbim de cele de designeri renumiţi sau case de modă celebre. Aşadar, o tură la croitor, câteva probe, şi rochia perfectă există. Să nu mai vorbim despre faptul că se va aşeza exact aşa cum vă imaginaţi.

Un alt lucru extrem de important în ziua nunţii este buchetul miresei. El trebuie să fie perfect, natural, generos, dar nu prea mare, să nu fie sărăcăcios, să nu aibe trandafiri prea mari, dar nici mici, sau fie roz, roşu, dar nici prea ţipător….O grămadă de bătăi de cap. Cel mai bine, pentru ca buchetul să iasă aşa cum îl visaţi, este să îl faceţi chiar voi. Dacă simţiţi că nu excelaţi la un asemenea talent, puteţi cere ajutorul doamnelor de la florăria de unde aţi cumpărat florile. Cu indicaţii perfecte şi răbdare, buchetul va arăta exact aşa cum vi-l doriţi.

Şi fiindcă tot vorbim despre nunta de neuitat, fiecare moment trebuie imortalizat. Aşadar, un fotograf bun vă este extrem de necesar. El va surprinde în cadre perfecte toate momentele voastre importante, oamenii dragi care vă susţin, dar şi toată veselia şi armonia acelei zile magice. Nu uitaţi să zâmbiţi şi să vă descoperiţi unghiul potrivit, pentru că desigur vreţi să arătaţi perfect în poze şi să le arătaţi cu mândrie şi generaţiilor următoare.

Am tot vorbit despre rochie, buchet, fotografii, însă mai puţin despre cei dragi, familie, prieteni, colegi, vecini, rude, oamenii care vor fi martori al celui mai important moment. Într-adevăr ei se vor bucura odată cu voi, vor râde, vă vor face cele mai frumoase şi sincere urări şi vor împărţi fiecare moment cu voi. Însă, din nefericire, fotograful nu va avea timp pentru fiecare, fiindcă, după cum bine ştiţi, cei doi miri vor fi cei care se vor bucura de întreaga atenţie a tuturor. Până la urmă este momentul lor de strălucire. Aşadar pentru ei, oamenii dragi vouă, câteva momente de distracţie şi voie bună, pe lângă cele oferite de evenimentul în sine, o cabină foto este ideală! Şi noi avem soluţia Photo Mirror, oglinda foto care nu are voie să lipsească de la evenimentul tău.

De ce este necesar un photo booth la nuntă? Fiindcă acolo invutaţii tăi vor avea parte de distracţie, poze şi multe zâmbete. Dacă şi voi sunteţi amatori, va ieşi o sesiune de poze trăsnite pe cinste. Singura condiţie este să vă alegeţi recuzita cum trebuie, să zâmbiţi şi să vă lăsaţi imaginaţia să zburde. În plus, fotografiile vor fi magnetice, astfel încât cei dragi le pot păstra sau afişa în casă, şi îşi vor aduce aminte cu drag de evenimentul vostru. Pe lângă asta, pozele pot fi cele mai originale mărturii, de care se vor bucura invitaţii voştri.

Aşadar, de ce mai stai pe gânduri, când soluţia este aşa de simplă? Rezervă-ţi oglinda foto acum şi profită de reducerile noastre şi transformă-ţi evenimentul într-unul de neuitat!